Nytt fra Enjoy Learning

Abonner på nytt fra Enjoy Learning
Få nyheter i epost

Fyll ut feltene med epost-adressen din og trykk send. Du kan når som helst melde deg av ved å sende en melding til Enjoy Learning fra kontaktsiden.

Kontaktside

 

Kurs

Bookmark and Share
5. aug. 2014

Italiensk 1 for begynnere - høst 2014


Har du lyst å lære om Italias språk og kultur?
Ønsker du å lære italiensk som kan benyttes i praktiske situasjoner?

Da er dette kurset noe for deg.

Italiensk 1 for begynnere er et kurs for deg som ønsker å lære praktisk bruk av språket.

Du trenger ingen forkunnskaper i italiensk for å melde deg på. Kurset er også godt egnet for deg som har litt kjennskap til språket fra før og ønsker å bygge videre på det du allerede kan.

Mor og datter sitter på utekafe i Italia. På bordet står det fat med mat og glass og flasker med drikke.Vi fokuserer på en undervisningsform der deltakerne bruker språket aktivt fra første stund. Læringen baserer seg på å mestre ulike situasjoner som å presentere seg, spørre om veien, handle, kjøpe billetter o.l. Aktiv bruk av språket gjør deltakerne raskt i stand til å uttrykke seg muntlig. På denne måten øker selvtilliten og motivasjon for videre læring.

I tillegg til det rent språklige, vil vi ta for oss ulike aspekter ved landet og kulturen. Det legges stor vekt på at innhold og progresjon tilpasses gruppa og den enkelte deltakers nivå og behov.

Det er viktig for oss at deltakerne føler seg trygge. Kurset blir avholdt i uformelle omgivelser på personalrommet på Kristiansand International School, Kongsgård Allé 20 på Lund i Kristiansand. Det blir enkel servering som en del av opplegget.

Kurset har max. 10 deltakere og går over 11 kvelder (10 kurskvelder + avslutning med evaluering). Vi følger ferier og fridager for grunnskolene i Kristiansand Kommune.

Pris: Kr. 2.000,- (Kr. 3.800,- totalpris for par.) Prisen inkluderer undervisning, noe undervisningsmateriell, leie av lokale og enkel servering inspirert av det italienske kjøkken.

Oppstart: Torsdag 11. september kl. 18.00-19.45.

Det vil bli anledning til å ta kurset Italiensk 2 vårhalvåret 2015 (med forbehold om nok deltakere.)

Meld deg på

Previous page: Nyheter  Neste side: Kontakt