Nytt fra Enjoy Learning

Abonner på nytt fra Enjoy Learning
Få nyheter i epost

Fyll ut feltene med epost-adressen din og trykk send. Du kan når som helst melde deg av ved å sende en melding til Enjoy Learning fra kontaktsiden.

Kontaktside

 

Kurs

Bookmark and Share
5. aug. 2014

Italiensk 2 - høst 2014


Har du tatt italiensk 1 hos oss, eller har du litt kjennskap til det italienske språket fra annet hold og har lyst til å lære mer? Da er dette kurset noe for deg.

Italiensk 2 er et kurs for deg som ønsker å fortsette å lære praktisk bruk av språket.

Du trenger noe forkunnskaper i italiensk for å melde deg på, enten fra Italiensk 1 hos oss eller fra annet hold. Kurset er godt egnet for deg som har litt kjennskap til språket fra før og ønsker å bygge videre på dette.

Mor og datter sitter på utekafe i Italia. På bordet står det fat med mat og glass og flasker med drikke.Vi fokuserer på en undervisningsform der deltakerne bruker språket aktivt. Læringen baserer seg på å utvide ordforrådet i ulike situasjoner som å presentere seg, spørre om veien, handle, kjøpe billetter o.l. Aktiv bruk av språket gjør deltakerne i stand til å uttrykke seg muntlig. På denne måten øker selvtilliten og motivasjon for videre læring.

I tillegg til det rent språklige, vil vi snakke om og dele erfaringer om ulike aspekter ved landet og kulturen. Det legges stor vekt på at innhold og progresjon tilpasses gruppa og den enkelte deltakers nivå og behov.

Det er viktig for oss at deltakerne føler seg trygge. Kurset blir avholdt på personalrommet på Kristiansand International School, Kongsgård Allé 20 på Lund i Kristiansand. Det blir enkel servering som en del av opplegget.

Kurset går over 11 kvelder à 1,5 time. Vi følger ferier og fridager for grunnskolene i Kristiansand Kommune.

Pris: Kr. 2.000,- (Kr. 3.800,- totalpris for par.) Prisen inkluderer undervisning, noe undervisningsmateriell, leie av lokale og enkel servering.

Oppstart: Torsdag 11. september 2014 kl. 20.00-21.30.

Med forbehold om nok deltakere.

Meld deg på

Previous page: Nyheter  Neste side: Kontakt